Friluftsliv
Lieve An (en Edwin!),
Wat is het toch leuk om elke keer en update te lezen! :) Heerlijk dat jullie aan het friluftsliv'en zijn, ultieme inburgering! Heel veel zin om jullie kant op te komen, hopelijk dan gewoon dikke plus temperaturen! ;)
Liefs!
Hon og han heja heja heja Friluftsliv ! Een smakelijk verhaal. Haha
Ook hier ligt sneeuw. Precies 0,3 cm bij - 1,3*.
Hartelijke groet
Super leuk om te lezen. Moest heel hard lachen om oud huisgenootjes én Gideon!
Weer een mooi verhaal en als je ook nog een keer tijd hebt om foto's van al die sneeuw toe te voegen..., maar dat komt vast op enig moment. Hier zijn de vlokken bijna te tellen, maar we hebben ze! (heel even..)
Heleen
Leuk An! En hoe gaat het inmiddels met je 360-sprong? ;-)
Je moeder is net rupsje nooitgenoeg, dan schrijf je zo'n leuk verhaal met enige regelmaat en dan moeten er ook nog eens foto's bij. Als je jouw verslag leest lijkt het leven daar één groot feest en net iets voor jou. Ik neem aan dat je ook nog wel eens werkt. Blijf ons vooral op de hoogte houden, Liesbeth
De Telegraaf kopt vandaag met vette letters -
Bizar Hollands winterweer leidt tot vreemd gedrag !
Een jong stel liep vandaag, er ligt 3 centimeter sneeuw bij temperaturen van - 0,1 tot 0,9**, met 2 paar ski's over De Dam te Amsterdam. Met het op en neer wandelen om duiven te ontwijken zwaaiden de ski's soms heen en weer.
Meerdere politieagenten spraken het stel aan. Immers, ski's kunnen gevaarlijke wapens zijn !
Nee, dan anders bij De Noren !
Waar ski's als een 2e paar schoenen meegenomen worden.
Zowel 's winters als 's zomers ! Dat dan weer wel !
Rare jongens die Noren !
Klinkt goed An!!
(Ik wacht hier nog steeds op natuurijs :))
Had al wel gelezen maar nog niet gereageerd en ik wil me natuurlijk extreem goed inlezen voor ons bezoekje over een paar weken :) Het klinkt alsof je de frilutsliv helemaal voor jou gemaakt is, buiten buiten buiten! Nu moet je toch echt de film 'Out of nature' gaan kijken, Noorse frilutsliv met temperaturen boven het nulpunt. Ik heb extreem veel zin erin en zal me met Joop ook eens gaan beraden over het soort ski dat wij gaan ombinden om van de luchthaven naar jullie huis te komen. Liefs!